Jobba hos oss

LTP är ett företag med många specialister. De är de bästa inom sina respektive områden och vi söker alltid efter nya kollegor med rätt kompetens.

Just nu söker vi:

Säkerhetstekniker – Stockholm

LTP Säkerhetsteknik expanderar i takt med att vi knyter nya relationer samt expanderar vår produktbas. Därför söker vi en ny medarbetare inom området larm & passersystem.

Tjänsten innebär:

o   Driftsättning av larm

o   Driftsättning av passersystem

o   Enklare installationsarbeten

o   Dokumentation
Vi ser att du har erfarenhet av att installera & driftsätta larm samt passersystem med eventuella tillhörande system samt att du kan sköta service av anläggningar. Du ska även ha lätt för att hantera flera projekt samtidigt.

Din profil

o   Gymnasial utbildning

o   Kurser inom larm/passer är meriterande

o   Erfarenhet av installation & driftsättning av larm

o   B-Körkort

o   Social, trevlig & serviceinriktad

Du bör vara en social och framåt person som har lätt för att träffa nya människor. Det är också viktigt att du kan hantera mindre jobb på egen hand och att du kan ta eget ansvar. Det är självklart meriterande om du har gått kurser i olika system eller direktiv, specifiera dessa i din ansökan. Du bör vara lösningsorienterad, social, ha lätt för att ta kunder och känna stolthet i det vi levererar.

Varför LTP Säkerhetsteknik?

Vi på LTP Säkerhetsteknik erbjuder en arbetsplats som präglas av glada medarbetare, positiv energi samt att vi vill att alla ska få vara med och påverka företagets utveckling. Vi är noga med att alla ska trivas och därför är det också viktigt att vi hjälps åt med problemlösning och förmedlar vår stolthet över att få vara en del av LTP både internt och externt. En stor fördel är också att vi är certifierad anläggarfirma på både brand & inbrottslarm vilket gör att vi kan säkerställa kvalité i alla våra leveranser, stora som små.

Vår styrka är att vi kan leverera alla bitar inom säkerhetsteknik och att vi inte är rädda för att åta oss utmaningar. Vi brinner för att lösa kundernas problem och vi låser oss aldrig till en viss produkt eller tjänst utan vi ser alltid till kundens behov i första hand.

Tjänsten innebär stora utvecklingsmöjligheter för dig som anställd då vi erbjuder många olika produkter & tjänster där du har möjlighet att få lära dig mer. Vi erbjuder dig dessutom möjlighet att få göra dina egna ritningar i enklare CAD-mjukvara.

Ansökan

Ansökan sker via E-post, bifoga CV & Personligt brev:
info@ltpab.se

Brandlarmstekniker – Stockholm & Västerås

Som Brandlarmstekniker ansvarar du för en eller flera kunder inom de olika uppdrag som vi har.
Vi söker en tekniker i Stockholm samt en tekniker i Västerås.
Tjänsten har ett stort tekniskt fokus på brand-/utrymningslarm och dess olika system.
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete.

Det också väldigt viktigt att du har lätt för att möta människor då mycket av vårt arbete handlar om kommunikation.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med underhåll av brand- och utrymningslarm men även andra brandrelaterade teknikområden och vana från att rapportera i olika administrativa och tekniska system.

Tjänsten innefattar tillsyn och skötsel inom våra avtal enligt fastställda scheman samt felavhjälpande åtgärder, service och underhåll.

Det är viktigt att du har en helhetssyn på hur fastighetens olika system fungerar för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder.

Du kommer också vara företagets representant i möten med människor och vårt ansikte utåt.

Om detta är något som just Du finner intressant så får du mer än gärna kontakta oss via formuläret uppe till höger.

Se till att bifoga CV & Personligt brev.

Gör din intresseanmälan här